Köpvillkor

Våra priser är angivna i SEK (svenska kronor) inklusive moms. 

LEVERANS
Alla varor levereras inom 1-7 arbetsdagar och skickas med Postnord till ditt närmsta utlämningsställe. Alla posters levereras med skyddspapper i en papperstub med tillhörande faktura. 

FRAKT
Fraktpriset står angivet i varukorg och kassan. Vid köp över 399:- bjuder vi på frakten.

BETALNINGSSÄTT
Vi använder oss av Stripe kortbetalning som är en säker och godkänd betalningsmetod. Önskar du att betala på faktura eller annat sätt var god kontakta oss på support@postero.se.

SEKRETESS, SÄKERHET OCH PERSONUPPGIFTER
Vi lämnar aldrig ut personuppgifter till tredje part. Dina personuppgifter används endast i syfte för att kunna leverera din beställning. 

RETUR
Du har 14 dagar på dig efter att beställning är gjord att ångra ditt köp. Det innebär att du kan skicka tillbaka din poster inom 14 dagar. Vid retur måste du som kund själv betala eventuella fraktkostnader. Har du frågor kontakta oss på support@postero.se eller läs mer på https://postero.se/retur/

BYTE
Eftersom varje poster printas på beställning erbjuder vi för närvarande ingen bytesrätt. 

REKLAMATION
Har du fått en skadad produkt kontaktar du oss antingen via e-post (support@postero.se) eller anmäler din skada på följande sida https://postero.se/retur. 

Eventuella skador bör anmälas senast 3 dagar efter att produkten ankommit. Av verifikationsskäl kräver vi dessutom att en bild på postern skickas till oss. Du behöver inte returnera din beställda produkt till oss, utan vi ersätter din beställning så snabbt vi kan!

EJ UTHÄMTADE VAROR
För varor som ej löses ut varpå paketet går i retur till oss debiteras en avgift på 150 SEK för att täcka frakt och administrationskostnader.