Returer och ångerrätt

Vår vision är att leverera högkvalitativa posters till kunder i hela världen. Vi kommer alltid att försöka hålla er nöjda genom hela processen; från det att ni klickar på köp-knappen till ankomsten av er produkt. Om du inte är nöjd med er poster kan ni returnera den inom 30 dagar från orderdatum och få antingen pengarna tillbaka eller en ny poster.

Felaktiga eller skadade gods Normal retur (ångerrätt)

Felaktiga eller skadade gods (Ingen retur av produkt krävs)

Om postern som du får av oss är felaktig eller skadad så ber vi dig fylla i formuläret nedan. Detaljerna du förmedlar ger oss underlag för att ta beslut om en eventuell återbetalning eller byte.

Ingen retur av vara behövs i detta fall, men vi kräver att ni laddar upp ett digitalt foto av postern för att kunna ta beslut i ditt ärende. Vi återkommer till er inom 48 timmar efter det att ni fyllt i formuläret.Normal retur (Ångerrätt)

Om varan du beställde är i bra skick men att ni fortfarande av någon anledning vill returnera den så hjälper vi er med det. Inom 14 dagar efter utfärdandet av orderkvitto har du möjlighet att returnera produkten och få full ersättning för ditt köp.

Du är dock själv ansvarig för den direkta kostnaden för frakt av produkt till oss. För att kunna genomföra din retur behöver du fylla i formuläret nedan och skicka din poster(s) i originalförpackning till följande adress:

Mediakonsten i Sverige AB
Jöns Filsgatan 2, 211 33 Malmö
Sweden